Nagy nemzettudat lehet, amit egy kemémy betű megváltoztatásával el lehet törölni...
És megint egy kamu kérdés, ahol a kérdező a világon semmit nem akar megtudni, csak osztani akarja az észt. Remek.
Kérdező, esetleg néhány forrással is alá tudnád támasztani az okoskodást?
Kíváncsi voltam, utána olvastam, és a Miskolcz megnevezésen kívül több különböző módon is írták. Most akkor melyik a helyes, melyik változat nem törölte a nemzettudatot?
Nem,nem értik leírom mégy-egyszer a nemzetlenítők kedvvért nem,nem ez is baj mikor valaki elhiszi a google okosabb mint ÉN,ezek azok az alanyok akik okos eszközöket használnak mert értelem,érzelem hiányban szenvednek!
Ezek azok az alanyok akik elhiszik a RÁK az egy betegség? Miközben csak KÁR érte a szervezetet és Ő így védekezik a KÁR ellen,nem hiába sugarakkal próbálják gyógyítani.
Több módon leírják Miskolcz nevét különböző formákban,írták itt már egy sérült alany kérdést halljuk,olvashatjuk hiszen nem tudja eldönteni mi a helyes!Ez már egy törlés!
4-es nem ismeri fel hogy ő már törölve van tudatilag!
@8: sehogy. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
A kérdésre válaszolva pedig az elfogadott, hivatalos forma a "Miskolc". Ezen a néven található meg az összes nyilvántartásban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!