A Jonatán nevet írják "th"-val is?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert Magyarországon csak t-s Jonatánokkal találkoztam, az USA-ban "Jonathan"-okkal, de megrég megismertem egy Jonathánt is Erdélyből, aki így ékezettel, th-val írta a nevét, és ez számomra meglehetősen furcsa volt, mert eddig úgy tudtam, hogy magyarosan, ékezettel és th-val csak az alma nevét írják.2023. nov. 18. 18:55
1/7 anonim válasza:
Van ra egy szazasom, hogy nincs 30 evnel idosebb az ujdonsult erdelyi ismerosod :)
2/7 anonim válasza:
Anyakönyvezhető nevek közt nem szerepel Magyarországon. De Románia már más tészta. Az ottani névadási szabályokat nem ismerem.
3/7 anonim válasza:
Magyarország kivételével mindenhol az eredeti "th" írásmódot használják.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
#4 Igen. Nyilván úgy értettem, hogy a "th"-s alak nem szerepel. Mert van nem egy olyan név, mely több írásmóddal is benne van a listában.
6/7 A kérdező kommentje:
#1: nem tudom, hogy hány éves, úgy kinézetre 29 és 39 közötti...
2023. nov. 19. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!