Melyik a legrondább magyar szó?
Figyelt kérdés
A legszebb után ilyen is kellett :D2008. dec. 28. 16:19
21/65 anonim válasza:
nyihelődzni, megszentségteleníthetetlenségeskeitekért
22/65 anonim válasza:
bocsi elrontottam, mert sztem így van jól: megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért
24/65 anonim válasza:
Egyetértek azzal aki az emlő szót írta be, valóban visszataszítónak hangzik. Egy pár szép cici láttán az embernek eszébe sem jutna azt mondani rá, hogy "de szép emlők". De ha állatokról beszélünk, ott is, amikor fialt a kutyánk, utána kellett neki 4-5 hónap mire visszament a cicije az eredeti állapotba. És itt sem az emlő szót használom, a cici sokkal disztingváltabb :)
Én mikor gyerek voltam a comb szót nem tudtam kimondani mert annyira írtóztam tőle. Már nincs ilyen problémám de tény hogy szívesebben mondom azt helyette, hogy láb, vagy lábtő :)
25/65 anonim válasza:
Szerintem az, hogy gennyömleny.
28/65 anonim válasza:
Cejetjek Djága Babám!!!
Amikor ezt a mondatot hallom szinte felforr az agyam XD
Szandi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!