Hogy a istenbe vagy Istenbe kell írni ha istenes?
A hívők nagy kezdőbetűvel írják.
OFF
A Dalai Láma meghal, és személyesen Szent Péter megy érte a menyország kapujába. Bevezeti, és odavezeti Istenhez. Aznap egy felhő széléről mutatja Isten a Poklot. Mikor a Pokolban lazacot és kaviárt szolgálnak fel az ott sínylődőknek, akkor a Dalai Láma gyomra megkordul. Éhes vagy fiam? - kérdezi Isten. Éhes! - mondja a Dalai Láma. Isten elővesz egy konzervet, felbontja és ketten megeszik. Másnap ugyanazon a felhőn a Földet szemlélik, és amikor a paprikás krumplit felszolgálják ebédre, akkor ismét megkordul a Dalai Láma gyomra. Minden ugyanúgy játszódik, mint előző nap. A konzerv után a Láma nem állja meg, megkérdezi:
- Uram, én aki egész életemben a te erkölcsöd szerint éltem és tanítottam, miért csak konzervet kapok enni, mikor a Pokolban is különb a koszt?
- Fiam, itt, kettőnkért, nem éri meg személyzetet tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!