Hogy kell leírni szavakkal a 8400-at?
8. vagyok.
Legközelebb használd a hivatalos forrást, ne valami más szart:
Van nekik egybeíráshoz is ilyen segédlet, kiadja a szabály hivatkozást is, tök jól lehet tanulni vele! :)
Volt egy törölt válaszom és kaptam egy privit is utána, gondolom kérdező te küldted.
"nyáucesze nétyzá :)
ma 15:43
Tiltás
Az üzenet szövege:
ennek mi értelme van?"
Ennek a vicces válasz az értelme, mint a végén lévő szmájli is mutatja. Vicces válasz. Fölösleges volt tiltani és töröltetni is.
És hozzá tehető :), hogy angolul így: eight thousand and four hundred, németül így: achttausendvierhundert, katalánul meg így: vuit mil quatre-cents.
Közben magam is persze frissítettem a számok írását a válaszok alapján. Ja, görögül így írják (nem tudom melyik nyelven érdekel :D ): οκτώ χιλιάδες τετρακόσια. :)
"ezek szerint rosszul tanultuk"
:-o Miért, hogy tanultátok?
úgy, hogy nem figyeltek órán.
”17/17 A kérdező kommentje:
Na megnéztem az egyetemi füzetem, ott már egyben van és egymillió felett külön.”
😂😂😂😂😂
csatlakozom, ezen tényleg én is csak vinnyogni tudok. :-D
ráadásul külön, nem is kötőjellel? nem semmi.
bár lehet, hogy ez valami szaknyelvi szokás, de még nem láttam ilyet. kíváncsi lennék, hogy milyen egyetem. (már eleve az furcsa, hogy ez benne van az egyetemi tananyagban, ahelyett, hogy a szabályzathoz küldenének... olyan, mintha a műegyetemen az írásbeli összeadást tanulnátok...)
Szerintem bekamuzta csak, hogy azt higgyük hogy húha, ha egyetem akkor tuti úgy van.
Rosszul írtad fel az egyetemen, ha valóban van ilyen füzeted. Bizonyítéknak hivatalosan kiadott, nyomtatott változatról fogadunk el képi bizonyítékot, vagy hiteles linket.
Ezt 11-es megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!