13/16 anonim válasza:
Szia tízes!Többen állítják,hogy a Bianka becézése.Igazuk lehet.Az inkább érdekes,hogy mi az a három szó,amivel gondod van?
14/16 anonim válasza:
Gondom? Nincs semmiféle gondom, főleg nem a fenti három szóval. Nem tudom, mit jelentenek ezek: "bius, bijus vagy bilyus". Mert én arra gondoltam, valami kerti eszköz vagy bicikli típus. Csak mert mi a biciklit brinyónak, brinyusnak hívjuk. Nevekre nem gondoltam, hiszen mind kisbetűvel van írva. De ezek szerint ezek nevek lennének?????? Atya ég......
Egy Bianka ismerősöm van, de neki Anka a beceneve, a munkahelyen is így szólítják.
16/16 anonim válasza:
Egy becenév,bármi lehet.A Marosánt is bucinak becézték,most a Stohlt. A Karinthy is cini volt,meg a Zalatnay is.Volt is belőle balhé.Akkor. Szóval,sanszos a Bianka,de egy pejoratív biboldóból is kijöhet egy kulturáltabbnak tűnő bius. Érintőleges közlemény: öcsém,úgy van a telefonomba mentve,hogy fütyi gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!