Van olyan mondat amire nem lehet vissza kérdezni hogy ,,de miért?"?
Figyelt kérdés
Habár nem hiszem hogy van. Szerintem mindennek van oka amire evvel a kérdésel rá lehet kérdezni csak érdekelne.2021. jún. 14. 19:40
1/6 anonim válasza:
Nem nincs. Olyan mondat sincs amire ne lehetne visszakérdezni azzal, hogy "mikor", illetve olyan kérdés sincs, amire ne lehetne az a válasz, hogy "citromos süti"
Viszont aki nem retardált az tudja, hogy mikor kell ezeket használni és mikor nem.
2/6 anonim válasza:
Visszakérdezni mindenre lehet, kérdés hogy értelmes lesz-e.
"Kérsz egy sört?"
Erre szerintem nem értelems válasz.
Egyébként miért érdekel, fluimucil ábel paródiát akarsz csinálni vagy mi?
3/6 anonim válasza:
Nyelvtanilag van kijelentő, kérdő, felszólító, felkiáltó és óhajtó mondat. Ezek közül a kérdésnek és némelyik felkiáltásnak nincs se oka, se célja.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk az "XY évben születtem" mondatra például értelmezhetetlen így visszakérdezni.
5/6 anonim válasza:
#4 Inkább csak nehéz rá választ adni. :)
6/6 anonim válasza:
"olyan kérdés sincs, amire ne lehetne az a válasz, hogy "citromos süti"" - Milyen süti az amit most épp eszel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!