Írok egy történetet, de nem tudom, hogy helyes-e a cím?
Figyelt kérdés
Szerintetek úgy helyes, hogy sárkány idomár vagy úgy, hogy sárkányidomár?2020. aug. 24. 16:18
A kérdező szavazást indított:
Sárkány idomár
Sárkányidomár
30 szavazat
1/9 anonim válasza:
Helyesen Sárkányidomár, de mivel egy fikciós műről beszélünk, akár mindkét írásmódot használhatod (szerintem).
2/9 anonim válasza:
Húúú, izginek hangzik. Kapunk valami "preambulumot"?
3/9 anonim válasza:
Ha már a cím adással bajban vagy, és nem tudod hogyan kell helyesen írni, akkor nem tudom hogy tudnál több oldalas élezhető és izgalmas történetet írni. Én szex történeteket szoktam írni és olvasni és botrányos egyes emberek milyen buta cselekménnyel és minden logikát nélkülözve írják a történetet. Nagyon fontos az izgalmas párbeszéd illetve a jó szex leírás. Nálad az nyílván harc lesz, azt kell jól leírnod, hogy áttudja adni az olvasóknak. Továbbá fontos a karakterek ne egy dimenziósak legyenek. Azért hajrá.
4/9 anonim válasza:
Sárkányidomár = Sárkányt idomító személy
Sárkány idomár = Maga a sárkány egy idomár.
5/9 anonim válasza:
4-es lepontozása számomra felfoghatatlan. A kétféle írásmód jelentése pont az, amit leír.
6/9 anonim válasza:
Így van, a 4. írta jól, hiába pontoztátok le.
7/9 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy ha már a cím helyesírásában elakadsz, vajon mennyi lesz a szövegben ?
8/9 anonim válasza:
Na most már ha a 4-eset visszapontozták , akkor tegyétek ugyanezt a 7-essel is, mert annak is igaza van.
9/9 anonim válasza:
Ha már cím, akkor szerintem: Sárkányok idomítója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!