Téged nem idegesít?
Nem,nem idegesít. Jól van, csak viccelem.:D
Amúgy tényleg nem szokott idegesíteni, figyelmen kívül hagyom.
Nem,sőt én magam is mindig így írok.Ja,és pont után sem teszek szóközt!Meg felkiáltójel után se!:D
Mailezek pár emberrel,még egyik se mondta,hogy ez idegesítő lenne,vagy ilyesmi.Nem is tudom,mi a fene lehetne benne idegesítő,bár lehet,hogy én vagyok túl nyugodt természetű:)
Na, lepontozott a sok vesszőt nem használó...Amúgy én a magyar nyelvre gondoltam, ha angolban nem használnak vesszőket, azt még csak csak elnézem a neten, mert hát amúgy sincs benne valami sok, de a magyar nyelv nagyon sokszor nehezen érthető és néha más jelentésű is vesszők nélkül. Történt pár napja, hogy valakinek fel szerettem volna olvasni egy válasz innen, az oldalról. És a feléig sem jutottam el, mert nagyon kényelmetlen volt, és nem tudtam rögtön, hanem nekem kellett hozzá kitalálni, hogy hogyan kell hangsúlyozni, hogy hol vannak a tagmondatok, mert bizony a szövegben EGYETLEN vessző sem volt. Néha jó lenne, ha nlhányan elgondolkodnának rajta(aki nem inge, ne vegye magára), hogy az "azért találták ki a vesszőt, hogy engem b*szogathassanak vele, tisza hülyék ezek, nem tudnak semmit" állításnak mi a valódi verziója...
negyedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!