Mi történne, ha az Te lennél az utolsó ember a földön?
Mit csinálnál, hogy élnéd túl?
Figyelt kérdés
Igazából rém magányos történet ez. Tegyük fel, hogy állatok sincsenek. Mindent neked kell megoldanod, ami nem biztos, hogy sikerül, pl. ha eltörik a lábad, nem tudsz elmenni a kórházba, hogy megoperáljanak. A kaják egy idő után megromlanak, vadászni pedig nem tudsz, mert ugye állatok sincsenek. Egy idő után nem lesz vezetékes víz, áram, fűtés...
Hát én szerintem, ha tudnám, hogy nincs már senki rajtam kívül, vagy megölném magam, vagy hagynám, hogy meghaljak. (Igen, egy kib*sz*tt gyáva ember tudok lenni xd)
2019. júl. 10. 18:52
2/16 anonim válasza:
Éhenhalnék egy idő után.
2019. júl. 10. 18:53
3/16 anonim válasza:
Vegre megdugnam Halle Berry-t :)
2019. júl. 10. 19:31
4/16 anonim válasza:
jah valszeg én is rákapnék a nekrofiliára.
2019. júl. 10. 19:37
5/16 anonim válasza:
Akkor ez elején gyorsan jó párat le kellene fagyasztani, hogy mindig legyen friss hús.
2019. júl. 10. 19:43
6/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy hosszú életem lenne. Különösen állatok nélkül.
2019. júl. 10. 19:58
7/16 bollocks válasza:
Állatok nélkül közvetlen életveszély nem fenyegetne, úgyhogy nyugodtan tudnék növényeket termeszteni. De ugyebár a konzervek is jó sokáig elállnak, a vizet pedig akár az esővíz gyűjtésével, akár forrásvízzel egészen biztonságos módon meg lehet oldani. A fiziológiai szükségletek kielégítése nem okozna különösebb gondot, de társas lényként elég hamar megzakkannék.
2019. júl. 10. 20:18
8/16 anonim válasza:
én lennék a földön a legboldogabb ember
Akkor is, ha nem.
Az internetet azért nagyon sajnálnám, sokat segítene, ha lenne, de nem lenne sokáig.
Egyébként a hőkezelt konzervek sokáig elállnak.
Pár éve ettem 30+ éves cirill betűs húskonzervet.
Nem volt rossz. Ha száraz helyen van, akkor biztos kibír még ennyit.
A flakonos víz is eláll pár százezer évig.
2019. júl. 10. 20:40
9/16 anonim válasza:
Ha nem maradnak állatok, akkor 99.9% hogy meghaltál már te is.
Márpedig 99.999999% hogy a rovarok túlélik az embert egy brutális atomkatasztrófa után is.
Ha rovarok vannak, kaja is van.
Kérdés == hülyeség.
2019. júl. 10. 21:30
10/16 anonim válasza:
Olvasnék.
Kíváncsiskodnék olyan helyeken, ahova eddig nem jutottam be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!