Mit csinálnál, ha depis lenne az egyik osztálytársad, olyan szinten, hogy ha ő nem boldog, akkor más ember se legyen?
Egyetemi csoporttársunk volt ilyen.
Én jól éreztem volna magam, erre odajött és elkezdett ásni a fejemben, hogy biztos szomorú vagyok és akkor ő kideríti hogy mi az. Ha nem talált semmit, akkor az kezdte magyíaráézni, hogy titokban mindenki kibeszél a hátad mögött, de neveket nem mond, csak azt, hogy miket.
Emellett mérgező volt a jelenléte, a kisugárzása; ránéztél és összetört a szíved.
Dühös volt a világra és néha ezzel kellemetlen szituációkba hozott minket is; pl kint bagózunk, odajön és hangosan kezdi szídni a tanszélvezetőt, mi meg feszengtünk, hogy nehogy arra jöjjön.
Ő nem akarta elmondani, mi a baja, nem nyílt meg, nem hagyta, hogy segítsünk neki.
Állandóan gyomorgörcsöm volt, ha beszélgetni kellett vele, mert minden szót félreértett, megsértődött.
Állandóan magyarázta, hogy utáljuk őt és felsorolta a semmiségeket, amikből valahogyan kikovácsolta, hogy azért történt, mert utáljuk őt.
Egyesek simán éexarták idővel, mások próbáltak vele kedvesek lenni; azokra rátámadt, nagyon bántotta őket., aztán, amikor ők eltűntek., akkor szállt a következő virágra...
A fenti sztroimból okulva, érdemes elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!