Mit gondoltok erről a videóról?
2019. jún. 19. 14:49
1/3 anonim válasza:
Ezt én osztottam meg az előbb,na mindegy.
2/3 anonim válasza:
Az evolucio nem feltetlen az inteigenciát jutalmazza.hat pont ezt atom ha kinezek a varosba.
3/3 Wadmalac válasza:
Igen, többségében butulás várható.
Éppen, mert jelenleg nem evolúciós szelekciós tétel hülyének lenni.
Már szerintem pár ezer éve nem az, csak ma sokkal szélesebb tömegnek ilyen-olyan hibákkal könnyebb túlélni és géneket továbbadni.
A Idiocracy film egy nagyon jópofa társadalomkritika, de, mint ilyen, biztos, hogy túloz.
Ami szerintem várható, az nem a teljes elbutulás, hanem a társadalmi IQ átlag Gauss-görbéből kétpupú tevévé alakulása. A középmezőny fog csökkenni és szét fog válni az emberi faj egy intelligensebb és egy "butább" rétegre, amelyek egymással nem nagyon keverednek. Esetlegesen ez társadalmi szakadássá is élesedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!