Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek, akik...

Vannak olyan emberek, akik várják a világvégét?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akik nagy adósságot halmoztak fel, azok örülnének, hogy nem kell visszafizetni a tartozásukat. Addig pedig még élveznék az életet.
2010. júl. 9. 16:18
 12/16 anonim válasza:
Mostmár tudom, hogy mások is várják, nemcsak én. Tehát nem vagyok teljesen hülye és nem vagyok egyedül (a családom szerint a világvége marhaság).
2010. júl. 15. 11:04
 13/16 anonim válasza:

Mindenki megnyugodhat 2012-ben nem lesz világvége. ebben biztos vagyok. Méghozzá pont azért mert ekkora várjáék sokan. A világvége akkor fog eljönni amikor nem számítanak rá.

Ki az aki számol Istennel?

2010. júl. 15. 15:46
 14/16 anonim válasza:
Én nem féltem tőle és nem is jött 2000ben! EGy éves voltam de tudtam hogy nem jön!
2010. júl. 15. 18:41
 15/16 anonim válasza:
A világvégét csak a jehova szekta propagálja. A maya naptár is csak egy átalakulást jelelez, ami már elkezdődött, de a végét nem látni. A modern tudomány is beszél a föld tengelyváltásáról, ami periódikusan bekövetkezik törvényszerűen. Ez nem világvég csak egy újabb átrendeződés. Ez néhány tízezer évenként megtörténik.
2010. júl. 15. 21:40
 16/16 anonim válasza:

én már nagyon várom, de az lenne a legjobb ha egy tömeggyilkos írtana ki mindenkit :D ha lehet én legyek az az elmebeteg állat :D az jó lenne.

képzelgéseket félretéve nem hiszem hogy mi még megéljük a "világ végét". igaz hogy nagyon romboljuk a környezetünket, de a végleges pusztuláshoz még kell pár évtized (de lehet hogy akár évszázad is). szóval hiába várom nem fog egyhamar lakhatatlanná válni a föld :D viszont elvileg nemsokára ideje lenne hogy kitörjön a yellowstone alatti óriásvulkán. (nem a film alapján hanem utána olvasgattam). ez minimum amerika felét elpusztítaná és további vulkánokat is működésbe hozna.... na de elmélyedtem a gondolataimban XD szóval ennyi :D

2010. júl. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!