Szakdolgozathoz egy olyan talaj pH, talajnedvesség, hőmérséklet mérést kéne végeznem egy tesztnövényen (pl saláta), amit mondjuk 3 napig folyamatosan futtatnék a számítógépen, viszont nem tudom, hogy kéne kivitelezni? :/
Figyelt kérdés
Találtam természetesen olyan szenzort, ami egy az egyben méri mindezeket, de nem tudom, hogy milyen vezetékkel, átalakítóval stb-vel lehet számítógéphez kötni, ahol tudnám a kiértékeléseket valós időben nézni napokig. Egyébként élelmiszermérnök hallgató vagyok és a téma az alapvetően mezőgazdasági, csak van ez a programozási része, amit nekünk egy tárgy se nagyon tanított, viszont ragaszkodnék magához a témához.2019. máj. 8. 21:33
1/2 spectator válasza:
Már régen nem dolgoztam ilyen eszközökkel, de arra emlékszem, hogy kapni olyan átalakítót, amely feszültség-, ellenállás értéket átalakít egy bit-sorozattá, amit a gép bevesz. Valami RS 3222 vagy ilyesfajta számú előírás szerint küldi a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!