Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Megmondanátok nekem, hogy 3 év hány nap, hány óra, hány perc, és hány másodperc?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2019. márc. 13. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy megbuknék majd matekból, hiszen azok az idők már elmúltak nálam. Az rendben van, hogy ez nem egy számológépes oldal, de mint már említettem, gondoltam felteszem ide ezt a kérdést, értelmes, segítő válaszokra várva, hátha egy segítő szellemű embernek lesz kedve kiszámolni, vagy mutat rá egy jó weboldalt. Ez meg is történt, Neki köszönöm. Nem a véleményedre, és a kioktatásodra voltam kíváncsi, mert szerintem ez az oldal nem is arról szól, de szólj, ha tévédek.
2019. márc. 14. 06:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Legközelebb a Házifeladat rovatba írd. Mert ez pont a tudományos kérdések megvitatásáról, és vélemények ütköztetéséről szól.
2019. márc. 14. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:

1095 nap,

26280 óra,

1576800 perc

94608000 mp

Megyek a boltba. Lehet, ha ott százalékot kell számolnom, akkor kiírok ide kérdésnek és addig állok és nem megyek haza, amíg nem érkezik értelmes válasz rá. :)

2019. márc. 16. 18:17
 14/15 TappancsMancs ***** válasza:

Akkor írd be a google-ba, hogy "dátum kalkulátor" vagy "days calculator" és van ilyen online kiszámoló oldal is, és még az Excel is tudja.

Ilyet nem illene kiírni... Inkább fontoljuk meg mi érdekelne minket és arról írjunk kérdést.

2019. márc. 16. 21:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Ez az oldal azért jött létre, hogy bármit megkérdezhessen az ember, amit csak szeretne, és nem azért, hogy elgondolkozzon rajta, hogy na vajon ez illik-e, avagy sem. Tudtommal nem követtem el bűnt, de úgy látom sokaknak nem sikerült elolvasni azt a részét a kérdésemnek, hogy "Előre is köszönöm az értelmes válaszokat."

Szerintem nem a véleményekre, a gúnyolódasokra voltam kíváncsi, hanem a segítőkész válaszokra, amit egy ember személyében meg is kaptam, a többit pedig nem veszem figyelembe, mert ez mindenkinek a saját rossz indulatáról árulkodik. Ezennel lezártnak tekintem a dolgot.

2019. márc. 17. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!