Várjátok már 2012. december 21. -ét?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:12
21/33 anonim válasza:
Igen, mert szeretném élvezni, hogy a sok birka pofára esik, akik a világvégével vannak elfoglalva.
22/33 anonim válasza:
13:31 : én csak napról-napra egyre jobban kiakadok a mérhetetlenül sok hülye, primitív emberen.. És nem igaz, hogy nem képesek egy kicsit se megmozgatni az agytekervényeiket!! Én is tudom, hogy miért találnak ki ilyen baromságokat -_- Csak eszméletlen hogy ennyien elhiszik.
23/33 anonim válasza:
nem várom, kezdődik az a qrva vizsgaidősuck :SS
24/33 anonim válasza:
Én leszek az első, aki aznak kiír a gyikra egy humorkategóriás kérdéstXD
25/33 anonim válasza:
most erkezett [breaking news]
"A BKV bejelentette, hogy a 2012. 12. 21-re tervezett Vilagveget elhalasztjak addig, amig a 4-es metro veglegesen el nem keszul. Jelenlegi allaspontjuk szerint az uj datum 2076. oktober 14-e lesz. Ezert megkernek mindenkit, ne essen panikba, messze van meg a Vilagvege. Meg tobb mint 60 evnyi idonk van felkeszulni. A BKV-nak sem volt eleg az eddig eltelt 15-18 ev a 4-es metro befejezesehez. Szovivojuk csak ennyit mondott vegul: >Jo munkahoz ido kell!<"
27/33 anonim válasza:
Én már alig várom, de főleg 22-ét, mert akkor majd jól megmondom a hívőknek, hogy milyen hülyék és az végtelen elégedettséggel fog eltölteni!
28/33 anonim válasza:
Várom:)) Akkor lesz a barátom születésnapja(L):P
29/33 anonim válasza:
én úgy tudom h 2012-ben várható az eddigi legnagyobb napkitörés, és vmi olyanról hallottam h elmehet az áram a Földön(javítsatok ki ha tévedek) egy évre, és emiatt megállna az élet stb...
30/33 anonim válasza:
Mondjunk le a világvégéről az árvízkárosultak javára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!