Azt mondják, hogy a nyers csirkehústól szalmonellát lehet kapni. Ezt, hogy kell érteni? Minden csirke eredendően szalmonellás? Ha csirkehúst csinálok, állandóan fertőtlenítek mindent. Meddig él a szalmonella mondjuk a vágódeszkán?
Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 18:51
11/11 anonim válasza:
#10: felesleges Domestos-t használnod vágódeszka/kés mosogatáshoz. Sőt inkább veszélyes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!