Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Azt mondják, hogy a nyers...

Azt mondják, hogy a nyers csirkehústól szalmonellát lehet kapni. Ezt, hogy kell érteni? Minden csirke eredendően szalmonellás? Ha csirkehúst csinálok, állandóan fertőtlenítek mindent. Meddig él a szalmonella mondjuk a vágódeszkán?

Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10: felesleges Domestos-t használnod vágódeszka/kés mosogatáshoz. Sőt inkább veszélyes..
2019. márc. 10. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!