Lehetséges a táplálékkiegészítők után a "sporthelyettesítők" feltalálása?
Mindenféle táplálékkiegészítő létezik már. Mesterséges ételek is és ahogy hallottam, a hús mesterséges előállításával is kísérleteznek.
Sportot helyettesítő tabletta lesz majd valamikor?
Nem értem az összefüggést a kettő között. Ilyen alapon az orrfújást vagy körömvágást helyettesítő tablettát is kérdezhetted volna. :)
A táplálék az anyag, a sport pedig egy cselekvés. Olyan van, hogy elektromos izom-stimulátor, de azt nem lenyelni kell. A vázizomnak sajnos van egy olyan tulajdonsága, hogy a terheléstől gyarapodik.
Ha nem kell vázizomzat, akkor pláne nem értem a kérdést.
Amúgy van sportot helyettesítő tabletta: kb. bármelyik, amit sport helyett veszel be.
Vannak gépek, főzni is akkor kell, ha az ember akar, sőt, reggelit is vehetsz, ha úgy gondolod.
Tehát lehetne ilyen is.
Sokat segítene a nép egészségén.
A kérdező úgy érti, hogy lesz-e olyan, hogy megeszed, és erős leszel tőle.
Erre a válasz: spenót.
Legalábbis Popeye-nek bejött.
Nem úgy értem, írtam is.
A mozgáshiányos életmód hatásait enyhítő valami.
Ne csak főzni ne kelljen...
Egyszer már felraktad pontosan ugyan ezt a kérdést. Ott részletesen kifejtettem a biokémiai élettani hátterét.
Te meg leírtad, hogy mennyire utálsz sportolni, és miért nincs még helyettesítő.
Mondjuk az űrhajó... Jogos... tényleg.
Egyébként tényleg jó lenne bármi, ha kitalálnák.
Lehet bolondnak nézni, de egyszerűen nem értem, miért.
A 3D nyomtatás is utópia volt régen, az okostelefon is (mondhatták volna 15 éve: minek? nomeg látjuk az árnyoldalait is...).
Az meg, hogy ki szeret sportolni...
Készételt se lehessen kapni, hanem inkább szeressél főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!