Elizabeth13 kérdése:
Mit jelent az hogy fényét néznéd értékét vélnéd?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 11:27
1/5 anonim válasza:
Nem ítélhetsz csak a külső alapján: ami kívülről nagyon jól néz ki, az belül lehet hogy rossz, értéktelen.
(Pl: gyümölcs: férges, rothadt, ill. ember: romlott, gonosz, erkölcstelen, stb.)
Hasonló: Nem mind arany, ami fénylik.
2/5 anonim válasza:
Összefoglalva: hajlamosak vagyunk értékesnek, jónak gondolni azt, ami jól néz ki - de ez egyáltalán nem biztos hogy így van.
3/5 anonim válasza:
Csak akkor fogod felismrtni, milyen érték a Nap, ha már sugarai nem melegítenek többet. Sokkal többet adott, mint fényt. A fény által táplálkoztam, lélegzetem, oxigént állítottam elő, teremtettem. De tecsak a szép szirmaimat láttad és tetszett, amikor mások is észrevették ezt...de sose gondoltál bele, hogy több is van bennem. Nem csak apró kis virág vagyok. Sokkal többet tudok, mint gondolnád....
4/5 anonim válasza:
Kankalin! Szépeket írtál, de talán nem erre a kérdésre adtad a választ...
5/5 anonim válasza:
Jelizaveta. Kicsit gondolkodnál,nem tennél fel ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!