Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha feltehetnél az univerzumnak...

LeonScottKennedy kérdése:

Ha feltehetnél az univerzumnak egy kérdést, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy lehetőséged hogy feltegyél az univerzumnak egyetlen kérdést, amire részletesen, kifejezően és érthetően válaszol. Mi lenne az?
2018. dec. 11. 11:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#14:

"részletesen, kifejezően és érthetően"

2018. dec. 11. 15:00
 22/27 Téékáá válasza:

Azt kérdezném hogyan tudok örökké élni?

Wahahah 😊

2018. dec. 11. 15:10
 23/27 A kérdező kommentje:

#22:

Én nem is árulnám el senkinek, csak én szépen csendben megélnék örökké, mint egy vámpír. Ha pl. most egy senki vagy, aki az utcán él és szó szerint semmije sincs 1-2 ruhadarabon kívül, jó hosszú idő után úgyis elérnél odáig, hogy nagy ember leszel, majd még nagyobb, majd még nagyobb, és ha egyszer csak beüt a ménkő, kit érdekel, lesz időd helyrehozni mindent ;).

Akkor lesz csak probléma, amikor egyre több embernek feltűnik, hogy valami nem stimmel ezzel az emberrel, mert túl sok dokumentumot találnak rólad 500 évvel ezelőttről, ami ugye elég furának hatna. Na, az lenne az a pont, hogy akkor megosztod a titkot egy jókora részesedésért cserébe.

2018. dec. 11. 15:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a válasz a legtöbbször az lenne: "Nem tudom a választ úgy megfogalmazni, hogy te is megértsd."

Maradnának az eldöntendő kérdések, igen/nem. :D

2018. dec. 11. 18:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Miért létezik a világmindenség? (ha netán multiverzumok is vannak)
2018. dec. 12. 15:40
 26/27 dq ***** válasza:

#23: "Én nem is árulnám el senkinek, csak én szépen csendben megélnék örökké, mint egy vámpír. Ha pl. most egy senki vagy, aki az utcán él és szó szerint semmije sincs 1-2 ruhadarabon kívül, jó hosszú idő után úgyis elérnél odáig, hogy nagy ember leszel, majd még nagyobb, majd még nagyobb, és ha egyszer csak beüt a ménkő, kit érdekel, lesz időd helyrehozni mindent ;)."

Szerinted van olyan információ (mondjuk egu A4-es papírlapra nyomtatva), ami ha a birtokodban lenne, akkor te most tudnál örökké élni?

Mert én ez felől nem vagyok meggyőződve. És nem szupererő, hanem kérdésre válasz szerepel a kérdésben.

De mégis mit keres a kérdés ebben a kategóriában?

2018. dec. 12. 15:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Kedves Univerzum! Én skizofrén vagyok?
2021. ápr. 19. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!