Mai technikával lehetséges egy olyan űrhajót létrehozni (pénz nem akadály, korlátlan) amely képes egy család fenntartását (esetleg több ember csoport) biztosítani?
Figyelt kérdés
Gondolok itt levegő, étel stb.2018. dec. 2. 01:42
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok otthon a témában de látom, hogy ez ilyen fantáziálós kérdés ezért leírom én hogy csinálnám.
Centrifugális erővel (filmekben láttam :') gravitációt. A belső térben termőföldet helyeznék el a földről. A "tetőt" valamilyen fényáteresztő anyagból építeném. Az emberi emésztőrendszer csodálatos végtermékével táplálnám ezt a földet. Valahogy ahogyan a szennyvízet itt is tisztítjanám a foyladékokat hogy fogyasztásra alkalmas legyen. Egyszerűen fogalmazva létrehoznék egy mini természeti körforgást. Mindent bevetnék ami a földön van. Kivéve a bogarak! Utálom a bogarakat!
2/4 anonim válasza:
Lehetséges, amíg az űrhajó a Földön marad.
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, de nem életbiztosítás.
4/4 anonim válasza:
Persze, azért is van annyi ilyen űrhajó, mely már a Föld körül kering egy ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!