Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van olyan könyv ami fejleszten...

Van olyan könyv ami fejleszteni tudja a gamer tudásunkat?

Figyelt kérdés

Először nem is tudtam mely kategóriába tegyem fel ezt a kérdést de...

Barátomat szeretném rávenni az olvasásra és azt mondta ha létezik ilyen könyv azt elolvasná. Mivel tudom hogy csak az első könyv a nehéz utána tudná élvezni ezért mondtam hogy utánanézek de nem találtam ilyen könyvet még. Olyan könyvre gondolt mint mintha a sportról olvasnánk könyvet hogy jobb sportolók legyünk.

2018. júl. 10. 13:22
 1/4 LeonScottKennedy ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy gamer tudást igazából csak játszással lehet fejleszteni. Tegyük fel egy kompetitív fps-ben nem lesz jobb olvasással, csak nagyon sok gyakorlással, mert oda map knowledge, recoil control, jó aim kell, ezeket semmilyen könyvből nem fogja megtudni.

De bármilyen másik játék esetében is, ha pl. open world rpg-ről van szó, azokból kb mindegyik játék eléggé különböző interfész, HUD, irányítás, skill ügyileg, ezeket mindig meg kell szokni, egy 10-15 óra alatt azért eléggé elsajátíthatóak, ha nem egy hardcore rpg-ről van szó. Tehát nem hiszem, hogy találni fogsz olyan könyvet, amitől jobban fog tudni játszani, bármilyen műfajban is.

2018. júl. 10. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt coatch-ok szokták tanítani, mert minden játéknál eltér a sikeres stratégia és játékok maguk is gyorsan változnak az egyensúlyozások miatt(ha valamilyen stratégia túl erős vagy túl gyenge és nem használja senik)

Ellenben vannak reddit fórumok minden játékhoz, bár kicsit angolul. Én gyűlölök olvasni, de pl dan brown bármelyik könvve olyan olvasmányos, hogy nem lehet letenni, persze a játékok változatosságával és izgalmával nem lehet vetekedni.

Van egy könyv ami engem személy szerint érdekelne, csak az én barátnőm b4szik megvenni:

"Designing Games: A Guide to Engineering Experiences

by Tynan Sylvester"

Kicsit felhypolod a barátodnak, hogy a szerző tervezett egy játékot, amit néhány fős társasággal készít és még az 1.0 elkészülte előtt érte el az egymilliomodik eladott példányát, szóval kevés felé osztoznak kurv4sok pénzen és máris érdekelni fogja :)

Sok sikert!

2018. júl. 10. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:

tessék itt a könyv meg sem kell venned: _ :)

[link]

amúgy a wow elég nagy múltal rendelkezik nem hiszem hogy senkinek a 10 millió játékosból nem jutott eszébe ilyen könyvet írni még ha csak külön "Hogyan legyünk jobbak WOWon" könyvet

2018. júl. 10. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg egy játékróp könyv?

Pl world of warcraft

2018. júl. 21. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!