11/24 TR75 válasza:
Az LV-426 meg a Tralfamador, mert ezek jutnak eszembe arról a szóról, hogy bolygó.
Az első a sci-fi rajongó énemé, a második a szkeptikusé (sok más énem is van, de a legtöbbnek nincs kedvenc bolygója, viszont a romantikusnak a B-612 a kedvence).
12/24 anonim válasza:
Jupiter, mert szép, fényes, szabad szemmel is látom esténként.
13/24 Alain Delon válasza:
Be kell, hogy valljam, hogy én még külbolygón nem jártam.
14/24 Wadmalac válasza:
A Naprendszer a Napból, Jupiterból meg némi hordalékból áll.
:D
A Jupiter nyert.
Amúgy is a legkülönlegesebb bolygó a Naprendszerben, mérete, holdjai, csaknem barna törpe jellege miatt is.
16/24 EagleHUN válasza:
Nekem a Jupiter.
De ha holdat kérdezel akkor az Európa.
Bár kétségtelen hogy a föld is nagyon szép.
17/24 Wadmalac válasza:
18/24 Tislerics Máté válasza:
Holt versenyben a Szaturnusz és a Jupiter... Ha valamelyiknek az egyik holdján találunk életet, akkor már könnyebb lesz döntenem.... :D
19/24 anonim válasza:
Hiába elcsépelt a Föld, de azért mégis csak itt élek, szóval mondhatom, hogy kedvenc. :D
Ránézésre, nekem legjobban amúgy a Szaturnusz tetszik. Mármint ahogy kinéz, az tetszik.
20/24 Onky22 válasza:
A kripton. Mert sokat adot nekünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!