A Szaturnusz, és az egyik holdja, a Titán. Legalábbis kinézetre nekem ez a kettő tetszik a leginkább.
És természetesen a Föld, ha már itt kell élnem szánalmas életem... Legalább a bolygó szép, még egy ideig.
Mondanám, hogy a Plútó, de sajnos már nem ér :(
Nincs kedvenc bolygóm és nem is ismerek sokat (hisz eleve nem ismerünk sokat), de azért kedvelem a Földet (egészen speciális szinten, ugye, szóval tekinthetem a kedvencemnek), a Marsot, a Sednát és a Plutót is, ez utóbbi ugyan csak törpebolygó, de én az ilyen megkülönböztetéseket nem értem, nekem bolygó az is.
Nem tudom, megmondani, miért. Kicsit speciális mindegyik felsorolt, a Mars pedig jól néz ki a maga halott módján. A Sedna kinézetét nem is ismerem, de tetszik, hogy olyan hatalmas pályán mozog :D De minden bolygóban megfoghatja valami az embert.
A Föld a legvonzóbb.
Nagyságrendekkel JOBBAN VONZ, mint az összes többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!