Roppant egyszerűen. Csinálsz még egy kerítést a meglévőn belül, a kertkaput oda áthelyezed, és a megfelelő figyelmeztető táblák elhelyezése után be is kapcsolhatod a vagyonvédelmi "pásztort".
2018. jún. 21. 15:36
3/18 Bubuka508 válasza:
Csakhogy a villanypásztor csak marhák ellen véd, de akinek több esze van, az nem dől be neki. Erősebb szerkentyűvel próbálkozni meg eszedbe se jusson, mert akkor tényleg rács mögé kerülsz.
2018. jún. 21. 15:56
4/18 anonim válasza:
Hát, most erre mit mondjak? Olvasni tudni kell.
Mivel figyelmeztető táblákról írtam, egyértelmű, hogy a bedőlés nem játszik szerepet.
És mivel idézőjelbe tettem a pásztort, feltételeztem, ez elég jó utalás arra, hogy nem állatok őrzésére használt, hanem vagyonvédelmi eszközre gondoltam.
2018. jún. 21. 16:40
5/18 Bubuka508 válasza:
Na hálistennek, már megint csűri-csavarja Sztrogoff úr a dolgot... Magyarán: én arról írtam, hogy a villanypásztor teljesítménye túl kicsi ahhoz, hogy hatásos legyen ilyen célra, nagyobb teljesítményű eszköz használata pedig törvényellenes. Még akkor is, ha ma már elvileg ha a saját portádon kapod el a zsiványt, jogod van akár agyon is verni. A gyakorlatban viszont nem vennék rá mérget, hogy az eljárást jogosnak könyvelnék el. A rablógyilkosnak joga van mindenhez, a becsületes embernek semmihez, csak dolgozni, fizetni és megdögleni.
2018. jún. 21. 17:11
6/18 anonim válasza:
Végrehajtót vársz?
Kérdezd Kevint a Reszkessetek betörőkből.
(A kis srác bezzeg vágja...)
2018. jún. 21. 17:57
7/18 anonim válasza:
Az áram már lejárt lemez. Aknázd alá a területet!
2018. jún. 21. 20:49
8/18 anonim válasza:
Csak az arányos védelem elfogadott, de tolvajt gyilkos eszközzel nem várhatsz.
Ezen kívül vagyontárgy védelmére még egy gyilkos ellen SEM használhatsz emberölésre alkalmas eszközt, csak a saját testi védelmedre.
Ha ezeket nem tartod be, könnyen rács mögé kerülhetsz, ahogy erre már volt is példa.
Ezen kívül akivel ez történt, azokat utána sorozatosan ki is rabolták, hiszen tudták, hogy börtönben vannak.
2018. jún. 21. 21:00
9/18 anonim válasza:
"Hát, most erre mit mondjak? Olvasni tudni kell."
Vakok, kisgyerekek...? Hiába teszel ki akárhány táblát, a bírót nem fogja érdekelni.
2018. jún. 21. 22:22
10/18 anonim válasza:
Olyat lehetne hogy csapdába ejti a betörőt?
Mondjuk egy zárszekrénybe beleesik és a rendszer tárcsázza a rendőrséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!