Mitől csipoghatott be a boltban a lopásgátló?
Nekem visított már kapu a bankkártyámra is.
Valami mágneses jel, de hogy mi, azt igazán csak te tudod kideríteni. Kutass. Vagy simán a tecsóban csipogj be a kapunál, amikor jön a biztonsági őr a kézi keresővel, azzal le tudjátok nyomozni az okot.
Egyébként szívattak már ezzel engem is.
Egy több évvel korábban vásárolt táskában a vásárlás után nem vettem észre egy ilyen chipet. Ez önmagában még nem okozott volna gondot hiszen a vásárláskor a táskát lehúzták az eladó pultba épített érzékelőn, így a chipben lévő kód kikerült a rendszerükből, ha úgy tetszik náluk deaktiválódott.
Igen ám de egy másik boltban (a nagy számok törvénye alapján) felhasználták ugyanazt a kódot.
Így több évvel később elkezdtem csipogni abban a boltban.
És az első 2 alkalommal egyszerűen nem találtuk meg a chipet.
A 3. átvizsgálásnál lett meg. És igen az őr rfid "gyűrűs" botja segített megtalálni.
most tudtam megnézni, semmi ilyesmi nem volt rajta, rosszul emlékeztem :D
viszont volt egy fém karórám, ami a táskában volt, esetleg az? (amíg a karomon volt, sose csipogott, szóval nem hiszem)
ma pedig érdekes módon nem csipogott, se az óra, se az a doboz nem volt nálam, minden más igen, akkor lehet mégis a dobozban van valami amit nem látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!