Az utóbbi időben kezdődött el ez a jelenség, kíváncsi lennék, hogy valaki tapasztalt-e hasonlót vagy tudja-e, hogy esetleg mi lehet ez?
Alvásparalízis, alvajárás egy spec fajtája lehet.
Ha zavar, pszichiáter majd kiirtja.
Ha nem zavar, gyűjtsd össze az irományokat és add ki. :)
Nem dobnál fel ide egy ilyen éjjeli monológot? Hogy tényleg mély értelmű-e vagy csak választékos halandzsa.
Itt a legutóbbi alkalommal leírt:
Orosz rulettet játszó üzletember egész életét szerencse övezi, viszont karrierje csúcspontján a szenvedéjbeteg férfi a 6. lövő, amely evidens módon garantált öngyilkosság. Eltöpreng életén, lelkileg összetörik, mély érzelmek, halálfélelem, az utolsó út.
Az nem semmi, nekem alvásparalízisem volt nem rég, hason fekve voltam és a jobb szemem sarkából láttam egy mozgó fekete árnyat mögöttem, de mivel tisztában voltam vele, hogy alvásparalízis, ezért nem féltem, sőt, kifejezetten érdekes tapasztalat volt, bírtam, de egyébként arcizmok mozgatásával gyorsan ki lehet kerülni belőle. Tapasztalat, elég gyakran van ilyen.
Neked csak annyit tudok javasolni, hogy tapasztald ki a jelenséget, írd össze egy wordba a szövegeket, hátha lesz összefüggés közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!