Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit szólt volna Petőfi Trianon...

Mit szólt volna Petőfi Trianonhoz?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen elmélet mi szerint 1849 után petőfit Oroszországba vitték (ezen az irányvonalon haladunk) Petőfi éldegél itt oroszországban és fülébe jutt az 1-ső világháború érdekli kicsit Magyarország helyzete de nem nagyon foglalkozik vele, majd pár év múlva fülébe jutt, az is, hogy Magyarországtól mennyi területet elakarnak venni, milyen reakciót válthatott ki valyon belöle ?

2018. máj. 14. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én azt értem, csak nem tudom, milyen kontextusban kell a helyzetet elképzelni. Meg hogy egyáltalán, miféle válaszokat lehet erre adni.

Szólhatott volna ilyeneket, hogy:

- Ejnye bejnye

- Azt a k..va hétszentségit

- Jaj de szomorú

- Hát ez nem volt szép dolog

stb.

Vagy mire gondoltál? Szerinted "mit szólt volna"?

2018. máj. 16. 16:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Van Petőfi Sándor és benne az nagy hazaszeretete :D szóval, hogyha megélte volna trianont, hogy elvették Magyarország majdnem 70%-át (és most ne menjünk abba, hogy nem 70% most annyi :D) akkor mit gondolt volna, milyen érzelmek keringettek volna a lelke érzelmes bugyraiban ERRE VAGYOK KIVÁNCSI :D
2018. máj. 16. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

"...nagy hazaszeretete..."

Na igen, az sokakban van, de a hazád szeretete kevés még azok ellen is, akik "védik" a hazádat. Ebbe nincs, nem is volt és nem is lesz beleszólásod. A magyar katonák nem a népet védik (az esküjük ellenére sem), hanem az aktuális politikai rendszert. Nem volt jó a monarchia, "kizavartuk" az ruszkikat... Most meg unijó meg az oroszok "seggének nyalása" nem vetted még észre, hogy a magyarok (a vezetők, nem a nép!!!!!) már százszor szembe köpték saját magukat és mai napig ezt teszik? Kit érdekel akkor, hogy XYZ mit szólna? Mit vársz addig, míg kinézzük egymás szájából a kaját és egymás nőjéből a f...szt?

Lehet lepontozni!!!!! Nem nullát, hanem -100-at kérek!!!!!

2018. máj. 17. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"Lehet lepontozni!!!!! Nem nullát, hanem -100-at kérek!!!!!"

megkapod

2018. máj. 18. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
nem nagyon látom... még a 0-t sem értem el, szóval hajrá!
2018. máj. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!