Mennyi a világ 1 főre jutó GDP-je?
Nem lenne jó, és nem leugatom, hanem leszólom, te paraszt. A kommunizmus a fszlógató embereknek való, akik érdemi munka nélkül akarnak megélni, míg más hasznos munkát végez vagy kidolgozza a belét, és ugyanannyit kap. Ez a parazitákról szól. Ha mindenkit érdeme szerint díjazunk, akkor megéri dolgozni tisztességesen.
A világ 1 főre jutó GDP-jéhez. 1 főre jutó GDP az az adott régió GDP-je elosztva az adott régió lélekszámával. Ha ebből nem tudod kiszámolni, akkor bizony akaszd fel magad most, mert nem lesz nagyobb sikered később sem (segítek azért egy kicsit: összes ország GDP-je osztva a közel 7 milliárd emberrel)...
ma 9:21 nemvagyte egy kicsit kabbefaszom? :D Érdekes, hogy az átlag magyar képtelen értelmes kommunikációra, egyből ugatni kell egymásra mint a kutyák. Meg is érdemeljük ahol tartunk, sőt még ennyi jólét se kéne, a magyar ember nem érdemli meg :) Nembaj, jöjjön csak az árvíz muhaha :D
amúgy mivel nem adtatok értelmes válszt kiszámoltam, 8900$
Egyrészt nem, nem vagyok.
Másrészt azért tartunk itt, mert tele vagyunk primitív, gondolkodni képtelen, befolyásolható emberekkel (és ez nem én vagyok).
Harmadrészt örülök, hogy sikerült kiszámolnod, nagyon szomorú lett volna ha erre se vagy képes (két számot elosztani).
kérdező te nagyon süttyő vagy.
a félrészeg józsibácsi aki egész nap ül és nézegeti a spakliját ugyanannyit keressen mint egy 10 évet egyetemre járt dermatológus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!