Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van itt olyan elvetemült, aki...

Van itt olyan elvetemült, aki épphogy tanult az államvizsgájára és sikerült neki?

Figyelt kérdés
Én tanulok rá, nem azért, csak megragadok minden lehetőséget, hogy megnyugodjak picit :P
2010. jún. 7. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell rá semmit tanulni, elvileg már mindent tudsz, nem? Az államvizsgára max csak ismételni kell.

Nekünk ezt mondogatták a tanárok elötte, nagyon szerettük öket...

2010. jún. 7. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt olyan srác, aki nagyon nem tudott semmit, de kedvesek voltak a tanárok, és addig kérdezték, amíg valami normálisat össze nem hoztak. De rajta kívül mindenki készült, és nem volt gáz belőle.
2010. jún. 7. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm nem tanult semmit, csak egy blikket vitt magával :D. De normális eredményekkel levizsgázott szóval nem lehetetlen.
2010. jún. 7. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő meg gondolom nem mérnöki szakról beszél :D
2010. jún. 8. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én (geofizikusként) nem tanultam olyan nagyon sokat, DE

1. Egy évvel államvizsga előtt volt egy elméleti-geofizika szigorlat, amire már kb mindent meg kellett tanulni, arra rengeteget tanultam ... ötös lett.

2. Fél évvel áll.vizsga előtt gyakorlati-geofizika vizsga, amire mégtöbbet tanultam, megintcsak ötös lett..

Úgyhogy államvizsgán úgydöntöttem, kétszer egymás után megtanultam mindent töviről hegyire, akkor nem fogom magam harmadszorra is kikészteni... nomeg a tanárok is tudják hogy már mindent kívűlről fújok...

nna az államvizsga hármas lett :D

2010. jún. 8. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon tanultam, bár ez nem is annyira az elvetemültségemnek volt betudható. Fél éves baba mellett és 8 óra rendszeres munka mellett ez ugye eléggé nehezen kivitelezhető. Szerencsére az alaptudásom, az évek alatt megtanult dolgok, és a gyakorlat nyújtott annyit, hogy sikeres legyen a vizsga maga egy erős négyes "képében" :)
2010. jún. 8. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az államvizsgának több része volt:

- diploma munka védés - powerpoint prezentáció és konzulensi kérdések. Ez nem volt vészes egy délután és egy este alatt összedobtam (5)

- teszt - 1800 kérdés közül kérdeztek 100-at, ha nem teljesítesz 75% felett, buktad az egészet (Ezt a részét kb 1 hónap alatt tanultam meg, 5 lett)

- tételsor és felelet (ha jól emlékszem olyan 160-180 tételünk volt, az összes szigorlati tételünk közül vegyesen - erre 2 hét ment el, 5 lett, jah, és egy szétesett csajt is mellém ültettek aki vissza akarta adni a tételét, neki is én dolgoztam ki...:D)

- gyakorlati államvizsga (na erre bevallom semmit nem készültem, de itt inkább rutin dolgokat kérdeztek, ez is 5 lett)

Ha ezzel a fejjel kéne államvizsgáznom, szarnék az egészre. Semmivel nem ér többet a diplomám, hogy szín ötös lett az államvizsgám, ugyan azt a papírt kaptam mint aki kettessel átbukdácsolt, vagy átrugdostak. Jah, és okosabb sem lettem tőle, max magamnak bizonyítottam, hogy képes vagyok rá. Ha csak a diploma megszerzése a cél, azt javaslom ne vidd túlzásba! Sok sikert, és utána jó bulizást!:D

2010. jún. 8. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi az mi az isten szak?XD
2010. jún. 9. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!