Mi ez a cirkusz ami jelenleg az ismeretterjesztés körül van?
Figyelt kérdés
Természet Világa c. havi természettudományos ismeretterjesztő folyóiratra gondoltam elsősorban. 2017 nyaráig az ide vágó portálon 15 évre visszamenőleg meg volt a részletes tartalomjegyzék. Az archívumban jelenleg a legfrissebb adat 2002-2000 közötti. Mintha féltenék az információkat. Az utóbbi hónapok számainak a kivonatos jegyzéke egyáltalán nincs meg. Csepelen a minap meg akartam vásárolni 2017/11-es számot, mint kiderült a kerületbe egyetlen szám érkezett. Mi ez a a titkolódzás? Ugyanígy rombolták széjjel annak idején az Élet és Tudomány c heti folyóirat portálját is. Ott azt hiányolom a legjobban, hogy 2011 óta nem teszik elérhetővé az év végi tartalomjegyzéket. Amit hiába teszek fel kérdésként, hogy miért, senki sem hajlandó megválaszolni.#Természettudományos ismeretterjesztés #Természet Világa #Élet és Tudomány
2017. nov. 14. 23:10
2/3 anonim válasza:
Ez a cirkusz ellentéte. Már maga a kiadó is szarik az egészbe...
3/3 anonim válasza:
Szerintem már így is szinte ingyen dolgoznak, úgyhogy csoda, hogy még él a lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!