Melyik kontinensen fekszik Dubai?
Figyelt kérdés
A családommal azon vitatkozunk hogy hol fekszik Dubai. Valaki azt mondja Afrikában valaki hogy Ázsiában. Melyik?2017. nov. 1. 13:48
11/15 anonim válasza:
Sajnos csak utolag tudom javitaniaz elözö elirast, ahol ketszer Afrikat irtam: szoval földrajzilag Azsia, geologiailag Afrika.
12/15 anonim válasza:
Geológialag sem Afrika, csak volt kb 1millió évvel ezelőtt. Az arab-félsziget még afrikával sem azonos kőzetlemezen fekszik.
13/15 anonim válasza:
Magyarra leforditva a nemet Wikipediabol:Az Arab-félsziget a világ legnagyobb félszigete, Nyugat-Antarktisz és Kis-India előtt, és a Közel-Kelet része; ennek ellenére geológiailag AFRIKA része.....Geológiailag a félsziget a régi afrikai kontinentális tömeghez tartozik, akkor is, ha a Vörös-tengeri hasadékvölgy választja el.
14/15 anonim válasza:
10., 11., 13-as vagyok, tehat fölrajzilag Azsia, pontosan Elö-Azsia, geologiailag Afrika.
15/15 anonim válasza:
Koszonom 13-as, 12es vagyok, ma is tanultam valamit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!