Tényleg nincsenek műholdak?
Értelmetlen.
Én több, mint fél éve próbálok érvelgetni kreacionista/ids/"antievolucionista"/"evolúciószkeptikus"-oknak. És teszem ezt nem egyedül.
Eddig egy valaki volt, aki azt mondta a diskurzusok során, hogy érti mit mondunk, és ezek alapján elfogadhatónak tartja az evolúciós elméletet. És ő sem keresztény...
A laposföldhívők ráadásul még egy fokkal sötétebbek (már persze ha a nullánál is van lejjebb), szóval sokkal értelmesebb, ha kákára kötsz csomót vagy kiugrasz a negyedikről, minthogy észérvekkel küzdj idióták ellen.
Ha valaki nagyon fanatikus, akkor az orra elé dughatsz egy műholdat, arra is kitalál valami kifogást, hogy az igazából nem is műhold, csak megtévesztés.
Egy másik kérdésnél épp azzal kellett szembesülnöm, hogy ha egy fanatikus hívőnek konkrétan rámutatunk, hogy ha egy fiatal Földet bizonygató cikk írója már az első bekezdésben hazugsággal próbálja félrevezetni, azt vajon mennyire lehet komolyan venni... az sem érdekli, mert ő akkor is abban akar hinni, hiába látványosan kamu az egész.
Majdnem azt írtam, hogy akkor magyarázzák meg, hogy működik a GPS, de most utána néztem, mielőtt leírom, és sajnos ezt is meg tudják "magyarázni".
Szerintük a GPS jeleket földi bázisokról küldik, és a lapos Föld feletti dóm (kupola) nagyszerűen visszaveri ezeket a jeleket, ezért tűnik úgy, hogy fentről jönnek.
:SSSSSS
# 5 Ugye? :D
S mi van, ha belátnák a földfelszín görbülését? Mondjuk Sanya kiméri a lézerével? Akkor azt is mondhatják, hogy lencse alakú...
Mindig, mindenre lesz magyarázatuk, a laposföldeseknek meg oltáskritiukus életvédőknek és kemtréleseknek a háttérhatalmak, kreosoknak a Jóistenke, Id-seknek az "Intelligens Tervező" (zárójelben ismételten a Jósitenke).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!