Ki hallott az allamtitokrol?
Vannak államtitok. Főleg arról, hogy ki mennyit lopott, gondolj csak az 50évre titkosított olajszőkítésre.
U.i.: Titkos bázisok nincsenek, pláne nem a Mecsek alatt, és még véletlenül sincs köze a dologhoz az kínaiaknak és a földönkívülieknek. :) Höhö, csak viccelek.
Remélem, még fiatal vagy, és az amcsi filmek hatása alatt vagy, mert ha így folytatod, egy szép napon megáll egy fehér(nem elírás!) autó a házad előtt...
Ne vedd sértésnek, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Mert a fogalmazási képességeid alapján olyan 10 körülire saccollak, de a "világképed" alapján 8-nak... Ilyen hülyeségeket írni, hogy van még egy titkos atomerőmű, vagy hogy Bin Laden (aki mellesleg egy ember, NEM pedig nagyhatalom) kifejezetten Magyarországot akarná megtámadni...
Amúgy az atomerőműveket nem használják atomfegyver előállítására, mivel azokban elhasználják (az egyébként kis tisztaságú) fűtőanyagot (mert a szavaidat még úgy is lehetne értelmezni, mintha azt hinnéd, hogy atomerőművek kellenek az atomfegyverekhez).
Magyarország nem valószínű, hogy be fog vetni atomfegyvereket, mert:
1. Nincs neki. (Még "dugi", szupertitkos, itt felejtett szovjet robbanófejek sem).
2. Ha az Magyarországon belül, vagy közelében vetnének be atombombát, akkor a fél ország is megsülne...
3. Terroristák ellen nincs is értelme atomfegyvereket bevetni, mert a károk sokkal nagyobbak lennének, mint amit a terroristák okoztak volna.
Végezetül idézlek:
"Es,ha megis annyira kivancsi lennel,hogy felkutatnad es meg is talalnad,hogy pontosan hol is helyezkedik el teged megolnenek,hisz senkiben sem bizhatnak meg."
Szerinted van olyan hely, ahová ezek el vannak "dugva"? És valami Indiana Jones-féle térkép vezet a rejtekhelyre, ahol majd lesz egy nagy doboz, tele államtitkokkal?
Nagy részük irattárakban van, csak a "zárolt" szekcióban.
Mellesleg, kiket értesz azok alatt, akik "senkiben sem bízhatnak meg"?
Ha válaszolsz az összes(!) kérdésemre, akkor elmondom, hogy miért lesz fehér az a bizonyos autó.
Kedves utolso!
Kimondhatatlanul nagy paraszt vagy es egy nagy cig*ny,ja es csak kilenc eves vagyok.Es te hany,hogy kikezdessz ekkorakkal.Te nagy b*lfasz,k*rva,b*dos,p*raszt.
Itt kezdődik a profizmus... Az írásod alapján belőttem a korod :)
Amúgy nem kötekedtem veled, annyit személyeskedtem, hogy azt mondtam 8-10 éves lehetsz. A válaszom többi részében csupán leírtam, hogy hol sántít az "elméleted".
Én most nem kezdek el anyázni, ha nem bánod (a "bácsik" nem szoktak :P).
ha ez nem kitaláció (bár ha fehér autó nem esett le neki akkor nem az) akkor én most nagyon szakadok :D így már nem csodálkozom azon sem, hogy leírtam, hogy szerintem vannak államtitkok, aztán ki is fejtettem ezt, utána meg mondja itt nekem, hogy szerintem nincsenek. HÁT JÓ :D
De izé, 9 éves... az olyan másodikos, harmadikos nem? Ennyi idős koromban én még nem államtitkoztam, nem cig*nyoztam, nem buz*ztam. Utóbbiakat most sem teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!