Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Betonkeverőbe belekötött...

Betonkeverőbe belekötött betont hogy lehet kiszedni?

Figyelt kérdés
Mármint nem arra gondolok, hogy a szélén marad egy pár centis réteg, hanem mondjuk nem ér ki időben a teherautó, és egy tömbben beleköt a beton a tartályba.
2017. jún. 17. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Egy videon láttam ilyet, bár a megoldás nem túl finom:

https://www.youtube.com/watch?v=4IcHUHRf_S0

2017. jún. 17. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Szép :D

De akkor pontosítok. Olyan módszer is van, ami után az autó egyben marad, és újra használható lesz? :D

2017. jún. 17. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Hát nem tudom, biztos van. Ez a módszer viszont szórakoztatóbb :P
2017. jún. 17. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
A megkotott betont csak mechanikus modszerekkel lehet eltavolitani barmirol. Ha a teherautoba belekot a teljes toltet, akkor bizony az a teherauto (de a dob mindenkepp) kuka.
2017. jún. 17. 12:26
 5/6 EagleHUN ***** válasza:
100%

Legtöbbször mechanikus módszer a célravezető.

De ha a dob esetleg saválló acélból lenne akkor nagyon drágán ugyan de akár maratható is lenne szerintem.

Ha nem az és a mechanikus módszerek egyike sem jön be akkor a dobnak annyi. A vas nagy részét viszont lángvágóval vissza lehet szedni. :)

Sőt megkockáztatom hogy utána összeheggeszthető kipótolva azokkal a részekkel melyek végleg a betonban maradtak...

Míg a robbanásnál szétszóródik apró darabokban a vas. Így már csak a hulladékudvarba lesz jó.

2017. jún. 17. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Csíkokban leflexeled körüle a keverőt, aztán a megmaradt betontömb mehet a szemétre.
2017. jún. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!