Az ember után melyik állatoknak a legtöbb az IQ ja?
Figyelt kérdés
Pl. a holló meg tud tanulni szavakat2017. jún. 15. 20:48
2/11 anonim válasza:
Pontosabban az emberszabásúaknak, ezenfelül a delfineknek is elég magas.
4/11 anonim válasza:
...és még néhány papagáj is.
Azt pedig, hogy az egyes állatoknak egymáshoz képest mekkora, néha elég nehéz megállapítani. Sok állat, akiről nem gondoltuk volna, kiderült, hogy eléggé okos.
5/11 anonim válasza:
Nemrég a tehenekről hallottam, hogy egyáltalán nem "marhák" például.
6/11 anonim válasza:
A sertés a kutyánál is okosabb.
7/11 anonim válasza:
Csuklyáspatkányok is értelmesek, sokmindenre megtaníthatóak. De a farkasok, a mosómedvék, az elefántok és a cetek is magas intelligenciával rendelkeznek a már felsoroltakon kívül.
8/11 anonim válasza:
Ja és az összes varjúféle, pl. holló, varjú, szarka, mátyásmadár, stb.
9/11 anonim válasza:
En ugy tudom egyertelmun az orangutan, roppant intelligens :)
10/11 anonim válasza:
A szarvasmarháról azt olvastam, hogy relatíve intelligens társas lény, fejlett szexuális kultúrával. A legbutább emlős a denevér, mivel az emlős agy primitívebb felépítésű, mint a madár agy, és sok energiát elvesz a repülés képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!