Melyik sci-fi film, sorozat világában élnél szívesen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 14:29
13/29 anonim válasza:
Warhammer40k ! Beállnék birodalmi gárdistának, hogy már az első nap a több milliárdnyi társammal együtt lemészároljanak a káosz/tyranida/necron/etc szolgái és lelkem örökké szenvedjen Khorn markaiban leírhatatlan kínok közepette és abban a tudatban, hogy én se jártam jobban mint az emberek többsége:D
14/29 anonim válasza:
Hopp sorry a warhammerből még nem készült film...
15/29 anonim válasza:
" ... lehet játék is ..."
Az EVE-ONLINE világában nagyon szívesen tengetném apró életemet, de a filmsorozatból ismert BABYLON V. univerzuma is közel állt hozzám :)
maci
16/29 dellfil válasza:
Stanislaw Lem Visszatérés című regényének világában szívesen eltöltenék néhány hónapot. De csakis üdülésképpen, és szigorúan "betrizálatlanul". :)
17/29 anonim válasza:
15:50 wh40k nekem is eszembe jutott, aztán erre a következtetésre jutottam én is, és annyira nem vonz a gyors halál és az örök szenvedés. Ha meg nem vagy gárdista/inkvizítor/bármi egyéb fontos akkor meg még rosszabb. Szóval például orgyilkos szívesen lennék, leölik a személyiségem és akkor nekem jó.
18/29 anonim válasza:
17:56 Ahhoz előbb el kell menned a csillagokhoz, megsebezned a kezed az élükkel, és dinoszaurusz-farkat is kell növesztened! Én ezért választottam a régi Star Trek-et. Oda jó vagyok úgy, ahogy vagyok, csak tanulnom kellene. ;)
19/29 anonim válasza:
Star trek.:) Tanulni se kell, a földön béke van, mindenkinek van kaja meg ágy... oda jó lennék hót hülyén is:)
Stargate: Miért beszél mindenki angolul? (Legalább valami fordító gépet kitaláltak volna....)
20/29 anonim válasza:
Utolsóról eszembe jutott (miért beszél mindenki angolul?), az a Star Trek-es vicc (régi és rasszista), hogy egy arab herceg megkérdezi az alkotókat, hogy miért vannak kínai, fekete, európai arcok a sorozatban, de arab egy sem. Válasz: "Tudja felséged, ez a történet a JÖVŐBEN játszódik..." :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!