Melyik sci-fi film, sorozat világában élnél szívesen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 14:29
2/29 Kisszilva95 válasza:
Én a Jericho sorozatban élnék. Kedvencem, bár nem nagyon sci-fis de annak minősítették.
3/29 anonim válasza:
Ha könyv is lehet akkor Banks Kultúrájában, az jó hely lehet, bár mai eszemmel lehet nehéz lenne elfogadni.
Ha film/sorozat mindenképpen, akkor abból nem tudok igazán jót.
4/29 anonim válasza:
En Battlestar Galactica, az a leg"realisabb" az egesz kozul ha lehet ilyet mondani sci-fire:)
5/29 anonim válasza:
Ha könyv is lehet, akkor Fonyódi Tibor Katedrális című műve.
Ha csak film/sorozat, akkor talán leginkább a Csillagkapu, vagy a Sliders (bár az utóbbi gondolom nem az a kategória amire gondoltál).
Az ötödik lovas
6/29 anonim válasza:
Én a Csillagkapu világába élnék talán legszívesebben.
7/29 anonim válasza:
Star Trek, régi, békés, nemháborús, felfedezős, kalandos.
8/29 anonim válasza:
Alap Star Trek, esetleg régi kedvenc a Babylon 5 világa is jónak tűnik.
9/29 anonim válasza:
Vissza a jövőbe
Star wars
Csillagkapu
Sliders
Ki vagy doki?
10/29 A kérdező kommentje:
lehet játék is, könyv is.
am én is a csillagkapu, mert jól megvalósították már annyira hogy majdnem tényleg elhiszem :D
2010. máj. 17. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!