Egy öngyilkos merénylő érzi, hallja a robbanást, ha rajta van a bomba?
A robbanás nyomáshulláma a robbanás frontjánál gyorsabb és erősebb is, és a lágy szövetekben az teszi a legnagyobb károkat! Függetlenül attól rajtad van e bomba vagy rád/melléd dobják, ez a nyomáshullám az agyat pépesíti.
Így mire szétszakad és memég a teste illetve elvérzik már nincsen amivel érezzen és elgondolkodjon ezen!
Szóval ez minden esetben "szétcseszi" az agyát ahogy előzőek megfogalmazták.
A guillotinnál valóban van egy ilyen késleltetett hatás, illetve más hirtelen haláloknál is pl ha vonat kettévágja derékban az illetőt akkor még simán eszméleténél lehet percekig is...
Acetiléngáz-robbanásnak álltam már közel az epicentrumához. Kicsi mennyiség volt, veszélytelen, de mindenki szerint nagyot szólt, aki 20 méternél messzebb volt. Én nem hallottam hangot, csak azonnal fülcsengést. Majd azt még órákon át.
Az ember füle nem képes ilyen hangteljesítményt, nyomáslökést hangként leképezni.
Nagyon fontos tudni a választ.
Gratulálok az értelmes kérdéshez!
Azt nem szeretnéd tudni, hogy akit fejbe lőnek az érzi e mikor a golyó átüti a fejbőrét?
Remélem a válaszoló többség saját tapasztalatból ír!
Ha nem kívánom, hogy minél hamarabb legyen az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!