Az Electricity Saving Box igaz vagy átverés?
"Valami egészen elenyésző mértékben csökkenti a fogyasztást, ha induktív a fogyasztó"
A meddő teljesítményért nem kell fizetnie a lakossági ügyfeleknek. Ha erre gondolsz.
"A meddő teljesítményért nem kell fizetnie a lakossági ügyfeleknek."
Ez a huszadik fórum a témában, ahol ezzel az ténnyel elintézik azt, amit ezzel nem lehet elintézni. :D
Kérdező: mi nem világos azon, hogy mondjuk a LED fogyaszt a példa kedvéért 3 mW-ot, a készülék meg ugyanennyit tud megtakarítani, akkor a bedugása legalább veszteséget nem jelent, ha nyereséget se? Mit akarsz ebből az egyszerű megállapításból kihozni? Megvan az örökmozgó?
"Ez a huszadik fórum a témában, ahol ezzel az ténnyel elintézik azt, amit ezzel nem lehet elintézni."
Jó, igaz. A meddő-felvétellel jár egy kis plusz veszteség a vezetékeken.
Jó lenne, erre valami számítás, hogy ez mennyi lehet nagyságrendileg.
Most már izgulok, hogy vajon visszahozza-e a ledek fogyasztását. :D
"Hát, nem tudom, hogy sikerült arra a következtetésre jutni, hogy én arra asszociálok? Én csak igyekeztem egy hasonló éktelen marhaságot írni, mint amit te írtál. :D"
Pl. abból, hogy szóba hoztad egy olyan témában aminek köze nincs hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!