Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nagyon apró betűkkel írok,...

Nagyon apró betűkkel írok, ettöl még szerénynek és elnyomásosnak tűnök?

Figyelt kérdés

Apró betűkkel írok, és azon kezdtem el gondolzoni, hogy az emberek mit gondolnak erről? Vagy nem számít?

Nem azért írok kis betűvel, mert szerény vagyok :D Pont az, hogy nem.. hanem azért írok így, mert olyan jól néz ki.

2010. máj. 14. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem gondolok semmit erről. Én a kézírás alapján történő lélekelemzéseket áltudmoányosnak tartom.
2010. máj. 14. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így írtam régen,tök tetszett,és helytakarékos volt:)És nem szenvedtem önbizalomhiányban:)
2010. máj. 14. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Az apróbetűs írás nagyvonalú emberre vall!
2010. máj. 14. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam :)
2010. máj. 14. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy nagyvonalúság, energia-tartalékok jele. Nem áltudomány, a grafológia nagyon is valóságos.
2010. máj. 14. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Első, szerinted lapos a föld mert nem láttad még a saját szemeddel hogy nem az?
2010. máj. 31. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

22:52: nem kell mindig feltétlenül mondani valamit, mert a nagy számok törvénye szerint így többször mondhat hülyeséget az ember. A megjegyzésed sehogy nem függ össze azzal, amit én írtam, hiszen egy szóval nem írtam sehol, hogy csak abban hiszek, amit én láttam. Vagy Te ezt is beleláttad? Akkor ez esetben ajánlanék olvasási szövegértés gyakorlatokat.

Egyszer láttam, amikor a kézírásomat próbálta valaki értelmezni, és azóta nem hiszek benne. (pl. egyszerűen nem tudta értelmezni, hogy egy betűt az egyik sorban még így írok, a másikban meg máshogy) Abban a részében hiszek, amikor valakinek az írásképét beazonosítják.

2010. jún. 1. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:

07:11, "nem kell mindig feltétlenül mondani valamit"? Nézd meg az első HSZ-ed első mondatát, akkor minek írsz ha fogalmad sincs róla? "mert a nagy számok törvénye szerint így többször mondhat hülyeséget az ember" A 2. mondatod pedig megerősíti ezt.

Magas a labda:

"A megjegyzésed sehogy nem függ össze azzal, amit én írtam, hiszen egy szóval nem írtam sehol, hogy csak abban hiszek, amit én láttam." Tudni kell a sorok közt olvasni, remekül le is írod hogy "Egyszer láttam, amikor a kézírásomat próbálta valaki értelmezni, és azóta nem hiszek benne." Tehát ha sikerült volna hiszel benne:)

2010. jún. 1. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!