Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal de...

Miért van az, hogy sokkal de sokkal kevesebb szebb ember van, mint csúnya?

Figyelt kérdés
Jó azt nem mondom hogy csúnya, inkább átlagos
2010. máj. 11. 20:47
1 2
 1/11 Silber ***** válasza:
100%
Mert ha több szép lenne akkor az lenne az átlagos :) Logika.
2010. máj. 11. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, hogy te hol élsz, de én itt Budapesten ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom :)
2010. máj. 11. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

gauss görbe :P

Normál eloszlás...

2010. máj. 11. 20:53
 4/11 anonim válasza:
89%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem mindenkinek más a szép.
2010. máj. 11. 20:58
 5/11 anonim válasza:
83%
Ugyan azért, amiért a nagyon rondák is ritkábbak. A természet igyekszik kiegyenlíteni az esélyeket.
2010. máj. 11. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól írta valaki: mindenkinek más a szép. :) Így van, akinek tök kevés ember jön be, másnak a szerinted átlagos is gyönyörű.:)
2010. máj. 11. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kevés szép ember van és kevés csúnya.

az emberek nagy része nem kimondottan szép de nem is csúnya, ugyanakkor sokat számít hogy ki mennyire ápolt, mennyire néz ki igényesen

2010. máj. 11. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Matematikai magyarázat a már elhangzott Gauss-görbe, úgynevezett normál-eloszlás. Az átlagosból van a legtöbb, a szélsőértékekből a legkevesebb.

Pszichológiai/populációbiológiai magyarázat: az ember mindig a neki megfelelő egyént tartja szépnek. Sokan vagyunk, sokfélék, ezért csak kevés személy tartozik pont a mi célterületünkbe. Meg aztán szerencsétlen dolog lenne, ha mindenki mindenkit ugyanolyan szépnek tartana, ez pont a biológiai változatosság ellen dolgozna.

2010. máj. 12. 03:52
 9/11 anonim válasza:

EVOLÚCIÓ!!!

csak az erős(a te értelmezésedben szép) egyedek tudnak szaporodni, és ezek tudják a génjeiket továbbadni. így egyre lesz az emberiség egyre fejlettebb (szebb).

2010. máj. 19. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Majd meglátod, ahogy öregszel, egyre több embert találsz szépnek :)

Az utcán sétálva nekem lassan már az emberek fele/háromnegyede bejön, pedig tini koromban csak úgy 10%-uk tetszett :D

2010. máj. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!