Hogy tudnék segíteni a legjobb barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Szoval, a legjobb barátnőm elkezdett könyvet írni. Nagyon jól haladt, csak most már nagyon elbizonytalanodott. Nem tudja mi lesz ha befejezi, kiadják-e egyáltalán...stb. Nincs meg belőle hű de olyan sok, de iszonyú jól ír, nekem legalábbis nagyon tetszik. De mostanában nagyon leállt az írással. Csináltunk neki egyszer facebookon egy csoportot, voltak követői, de aztán elkezdték cikizni, és leszedtük. Most megint csináltunk egy csoportot, de nem vettünk még be senkit. Esetleg meg tudjátok mondani mivel lehetne motiválni, hogy újra kezdjen el írni... ?2017. febr. 16. 20:19
1/8 te te te válasza:
Nem tudom, milyen konyvet irhat, ezert csak annyit mondhatok, hogy szerezzetek neki elmenyeket, vigyetek el olyan helyekre, amik segitenek neki meginditani a fantaziajat, ha ez a gond.
2/8 A kérdező kommentje:
A könyv lényegében egy osztályról szól, főképp benne egy srácról aki minden lányt kihasznál, de az igazgatónak a lánya megváltoztatja... dióhéjban...
2017. febr. 16. 21:56
3/8 anonim válasza:
Szóval egy nyálas tini tucatregény. Nem bántásként írom, de tényleg annyi van belőlük, mint a szemét, ráadásul húdenagy kereslet nincs is rá kis hazánkban. Persze ha jól írja meg, és még jobb fordulatokat tud bele szőni, egy olvasmányos kis könyv is kijöhet belőle akár, de ahhoz tényleg nagyon forradalminak kell lennie, hogy akármelyik könyvkiadó foglalkozzon is vele.
Mindenesetre én sok sikert és kitartást kívánok neki, és ha szeret írni, ne azért írjon, hogy haszna legyen belőle, inkább a saját örömére, minden más mellékes.
4/8 anonim válasza:
Gúnyolódók mindig lesznek, ezt meg kell szoknia. Nem szabad magára vennie, mert az csak eltéríti őt a céljától, csalódott lesz és boldogtalan. Ti jól teszitek, hogy motiváljátok. Kérdezzétek őt, hogy és vajon mi fog történni XY karakterrel, mi lesz azzal a sztorival, amit addig írt. Érjétek el, hogy újra beleélje magát a történetbe, és akkor tovább fogja írni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hihetetlenül érzékeny a kritikákra, ezzel viszont már nem tudunk mit kezdeni. Ő szeret(ett) dolgokat csinálni, most mondok egy példát: imádott táncolni, csak hobbyból, nagyon jó volt benne, egyszer két részeg hülye leszólta hogy milyen béna, azóta sem lehetett meggyőzni hogy táncoljon... vagy még a rajz is ilyen, hihetetlenül szépeket rajzolt, egyszer egy négyest kapott belőle, azóta majdnem minden évben bukik rajzból.. és még rengeteg ilyen dolog van... nem akarom hogy ezzel a könyvvel is ez legyen... ebben tehetséges, ezt szereti, de ha egyszer abbahagyja negatív kritikák miatt az istenért sem lehet meggyőzni hogy folytassa. Ezzel a helyzettel nem tudunk mit kezdeni. :-(
2017. febr. 17. 23:08
6/8 te te te válasza:
Nincs olyan, hogy remenytelen eset. Mindig meg lehet ildabi a problemakat, foleg az ilyeneket. Csak beszelni kell a fejevel, ra kell venni, hogy ujra kezdjen el rajzolni, vayg hogy menjen el tancolni egy buliba, szolozzon. Ra kell venni ot ezekre, hogy kaphasson jo es rossz kritikakat, hogy utana megertse hogy ezek mit sem szamitanak, mind a ket oldal mast hondol, mit erdekli az ot?
7/8 A kérdező kommentje:
Dehogy lehetne ezekre meggyőzni? Nekem tényleg már semmi ötletem...
2017. febr. 25. 21:08
8/8 te te te válasza:
Figyelj. Minden azzal kezdodik, hogy a te elmondasofd szerint mar nem megy magatol semmikeppen. Akkor viszon muszaj lessz elrangatnod, talalj ki valamit. El kell rangatnod, hogy tortenjen vegre valami, hogy elkezdodjon ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!