Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mezogazdasagban torteno...

Mezogazdasagban torteno elhelyezkedes?

Figyelt kérdés

Mar rendelkezek egy alapfoku lotarto es tenyeszto vegzettseggel, viszont ezzel a szakmaval sajnos nem igen tudok elorelepni, csak a kemeny fizikai munka maradna meg egesz eletemben.

Most egy 2 eves esti gimnaziumba jarok es erettsegire keszulok, viszont sajnos meg mindig nem tudom hol lenne a legcelszerubb tovabbtanulni felsooktatast illetoen.

Szeretnek a lovak illetve a mezogazdasag kornyeken maradni, viszont versenykepes fizetessel.

Az agrarmernoknek mar utana neztem, de tobb rosszat olvastam min mint jot.. sokak szerint lassan kezd eltunni az erdekeltseg iranta.

A temaban jartas olvasok segitseget kernem, otleteket, hogy mi lenne megfelelo iskola vagy szakma.

2017. jan. 31. 13:05
 1/1 Donald J. Trump ***** válasza:
Lovakkal ma már max. hobbi szinten foglalkozik bárki is - nem haszonállat, megélhetesed sem igen lesz belőlük. Az agrármérnök jó kiindulási pont - biztos nem a legfizetőbb állás, de jobb, mint a semmi.
2017. jan. 31. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!