Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért hasznos a tejfölt...

Sidó Dávid kérdése:

Miért hasznos a tejfölt felkeverni használat előtt? (Tudományos választ szeretnék kérni ha lehet. )

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Hogy homogén legyen.

(tudományos válasz több oldalon adható, nem biztos, hogy megérted, továbbá nem szükséges ágyúval verébre lőni)

2017. jan. 15. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
nem feltétlenül hasznos. barátnőm csak simán kiszed belőle egy kanállal, neki pl. nem lenne haszna belőle, mert úgy is szereti, ha össze van állva.
2017. jan. 15. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert emulzió akárcsak a mustár. És mikor sokáig áll elég kellemetlen ha csak a vizet kanalazod le róla -ahogyan a mustárnál is kellemetlen mikor eláztatja a szendvicsed vagy ételed mert csak víz folyik belőle-
2017. jan. 15. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
a sűrűbb rész leülepszik, a teteje meg hígul
2017. jan. 15. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 Wadmalac ***** válasza:
Mert így biztosabb a siker az "elkevered csomómentesen" recepteknél.
2017. jan. 16. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Ja, hogy teljesen tudományos legyen, leírom a varázsszót:


homogén

2017. jan. 16. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!