Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Holnap reggel éretségizek mit...

Holnap reggel éretségizek mit tanuljak?

Figyelt kérdés

estire járok nem akarom másra háritani én rontotam el az ég egyadta világon semmit nem tudok semmiböl 3éve nem tanultam szinte semmit csak a vizsgákra de az szinte semmi:( 9-11 ig könyvek megvannak (valahol) 12egyáltalán nem:(

h:magyar K:matek: sz:angol cs: töri-böl éretségizek a magyarra szeretnék ma tanulni van kb 10orám alvásal együtt a kezdésig! utána mindig vizsga után a következö nap vizsgára!

de mit tanuljak? mik lesznek az éretségiben (linket tudnátok adni honnan tudom leszedni a tavalyit?), Ha valaki tudna küldeni tömör anyagot? Vagy vázlatot scenelni vagy hasonlo vagy csak jo tanács hogy tanuljak, egyébként halotam valami oldaltrol ahol szobal öszefoglalják az anyaokat rá katntasz és elmagyarázza... ezt ha valaki ismeri vagy hasonlot ismerne lécci irj be ide vagy bármi holdalt amit ismertek és tényleg jo és segithet!!

bocs ha érthetetlenül irtam, fogalmaztam +hejesirás is 0 de nagyon sietek..!!

2010. máj. 2. 17:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
:D mondtam, hogy nem fogom, minek kérlelsz, még mindig?:D
2010. máj. 2. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig csak azt tudom ajánlani h nézd át kb a 3 évvel ezelőtti érettségiig az összeset, matekból pl majdnem minden évben ugyanazok a témakörök..

magyarból nézz utána neten h mik kellenek az érvelésbe stb...ne felejtsd el majd bekezdésekre tagolni!!

2010. máj. 2. 18:16
 13/20 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet köszi! és angólbol?? mert az amiből nagyon gyenge vagyok..:(
2010. máj. 2. 18:40
 14/20 A kérdező kommentje:
egyébként a nyelvtan jegyet mire kapom? mert ha csak a hejesírás akkor bukó..:(
2010. máj. 2. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Majd mesélj hogy mentXD
2010. máj. 2. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

"az éretségiben.. léci fejd ki"

Hallod, ha ilyen hülye vagy hogy magyar érettségi előtt egy nappal nem tudsz helyesen írni akkor ne számíts sok jóra.Mondjuk szerintem ez csak kamu kérdés, ennyire hülye nem lehet senki:D

2010. máj. 2. 20:51
 17/20 A kérdező kommentje:

jaj de ismerősen cseng nekem ez a félmondat "ennyire hülye nem lehet senki"- anyukád mondta ezt nekem utoljára mikor a drága looser kis kölkéröl beszélt...

válasz üzidben a k.r.a any.zás mellet lécci írd le a pontos cimmed és a neved!!

elöre is köszi

2010. máj. 3. 14:39
 18/20 A kérdező kommentje:
am siker 2es tuti meg lesz:)
2010. máj. 3. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
na mizu?
2010. máj. 4. 13:52
 20/20 anonim ***** válasza:

XD "az angol megy a legkevésbé" nem looser, hanem loser...:D:D

annyira szánalmas vagy..

2010. máj. 4. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!