Holnap reggel éretségizek mit tanuljak?
estire járok nem akarom másra háritani én rontotam el az ég egyadta világon semmit nem tudok semmiböl 3éve nem tanultam szinte semmit csak a vizsgákra de az szinte semmi:( 9-11 ig könyvek megvannak (valahol) 12egyáltalán nem:(
h:magyar K:matek: sz:angol cs: töri-böl éretségizek a magyarra szeretnék ma tanulni van kb 10orám alvásal együtt a kezdésig! utána mindig vizsga után a következö nap vizsgára!
de mit tanuljak? mik lesznek az éretségiben (linket tudnátok adni honnan tudom leszedni a tavalyit?), Ha valaki tudna küldeni tömör anyagot? Vagy vázlatot scenelni vagy hasonlo vagy csak jo tanács hogy tanuljak, egyébként halotam valami oldaltrol ahol szobal öszefoglalják az anyaokat rá katntasz és elmagyarázza... ezt ha valaki ismeri vagy hasonlot ismerne lécci irj be ide vagy bármi holdalt amit ismertek és tényleg jo és segithet!!
bocs ha érthetetlenül irtam, fogalmaztam +hejesirás is 0 de nagyon sietek..!!
Ez most jutott eszedbe?
legalább egy héttel ezelőtt ha írtad volna az ok, de így...
mostmá nagyon semmit, tavalyi érettségiket nézd át, fent vannak neten, és ahhoz hasonló feladatokat oldj meg.
első vagyok:
pl nézd át a tavalyit, 3 közül választhatsz majd, neked az elemzést ajánlom, de ne két mű összehasonlításást ha lilagőzöd sincs semmiről..bár érvelést is választhatod, ha olyan téma elsz, amihez legalább értesz.
De amúgy tényleg nem jó semmi már ez a pár óra, előbb nem gondoltál erre?
Egyrészt: helyesen se tudsz írni.
Másrészt: nem jártál iskolába??? Nem hiszem el, hogy nem mondták el neked, hogy mik lesznek érettségin, és nem gyakoroltatok.
Harmadrészt: annyi eszed sincs, hogy használd a googlet??
Tessék:
Nem mondom, hogy könnyű helyzetben vagy, de magadnak köszönheted. Hogyha most neki állsz, meg lesz a 20%, de a szóbelire már tanulj becsülettel. Mert nagyon könnyű az érettségi. De ha valaki egy lusta tahó, akkor megérdemli, hogy megbukik.
én is szeretlek drága..!
elmondam estire járok oda nem kel bejárni csak vizsgázni tehát nem járok iskolába és nem gyakoroltam... van egy válalkozásom azal foglalkozok nincs szükségem éretségire csak formaság!
a helyesirásom rossz 0 (egyébként ez örökletes..)
de nem vagyok lusta sem tahó csak fontossági sorrendet állítottam... egyébként már letölötem az éretségiot (tavajit de azért köszi)
kérlek inkább épitöjelegü komikat irj mert pl: ez tuti nem segit most ha lehordfasz mindennek.. .
köszi
Estire is be kell járni! van egy ismerősöm, lány, estire jár, és kitűnőek az év végi eredményei!
Hogy lehet rossz helyesírást örökölni? Ne nevettesd már ki magadat! Egyébként meg azt írok le, amit akarok. Nem te fogod eldönteni.
a kérlek melyik fele nem világos?? azt írsz amit akarsz de probáld meg azt megnormálisan tenni!
a hejesíráást googlezd le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!