Miért forró néhány bögre füle?
Ez engem is érdekel, mert van hat teljesen egyforma, egyszerre vásárolt sárga cserépbögrénk, és ezekből csak egyetlen egynek a füle forrósodik át a mikróban.
Ilyen sorozatgyártásnál miért tehetnek abba az egyba fémet, ha emiatt van ez a jelenség?
#3:
Ez esetben vagy nem a fém, hanem esetleg hibás máz miatt beszivárgó és ott álló víztartalom az ok, vagy az sem kizárt, hogy annyira nem sorozatgyártás, hanem inkább olyan manufaktoriális jellegű, aztán nem ugyanolyan vastag drót van mindben.
Ha egyszer összetörik egy melegedős meg egy nem melegedős, majd kiderül. :D
Egyébként a vezető anyagú máz is megoldás lehet, jól írták korábban.
Ugyebár a fülön a máz az alatta lévő cserép anyaghoz képest arányban több, így jobban átmelegedhet a fül,mint a bögre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!