Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Gyógyszerésztan hallgatók!...

Gyógyszerésztan hallgatók! (Semmelweis) Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Gyógyszertári asszisztens vagyok, de rájöttem,hogy ennél többet szeretnék. Sosem volt erősségem a kémia, világ életemben 3-as voltam belőle. A biológiával egyáltalán nincsen problémám, mindig szépen muzsikáltam belőle(ez volt a választott tárgyam 3 évvel ezelőtt az érettségin). Mennyire nehéz felkészülni emelt szintű kémia érettségire magántanárral?

Meg van a motivációm a tanulásra, akarom is csinálni és szeretem is csinálni, de többet akarok ennél. Van gyógyszerész ismerősöm aki ugyan így kezdte,hogy először asszisztens volt, majd elment egyetemre(mind ezt egy gyerek mellett, egyedülálló szülőként)

Nagyon őszinte válaszokat várok tőletek!

Szerintetek mennyi az esélye a bejutásomnak, és a bennmaradásomnak? Milyen tantárgyaitok vannak jelenleg, és mennyire nehéz átvergődni a vizsgákon? Sok lemondással jár az élet más területein?

Csak akkor vágnék bele ebbe az egészbe (akár önköltségesre, akár államira vesznek fel), ha látok rá egy csekélyke esélyt ,hogy akár sikerülhet is végig menni ezen az egész úton. Őszintén szólva, nagyon szeretném(nyomós okom van rá,hogy akarjam), de lehet,hogy le kell mondanom róla.

Előre is köszönöm! :)

2016. nov. 21. 19:02
 1/3 Sunshinedoll ***** válasza:
Az érettségit nem lesz nehéz megcsinálni. viszont az egyetemen sok a kémia, szerves, szervetlen, kolloid, gyógyszer kémia, fizikai kémia stb, és nem könnyűek, főleg, ha alapból nem vagy jó kémiás. De teljesíthető, csak tanulás kérdése, nyilván. Egyetemen a szorgalom sokkal sokkal többet számít, mint az, hogy mi az erősséged, és miben vagy jó.
2016. nov. 22. 16:54
 2/3 anonim válasza:
Szerintem, ha megteheted, hogy ne dolgozz, akkor vagj bele. En 27 vagyok, de ha minden jol megy szept.-ben kezdek, en is parazok a kemiatol, de hat valamit valamiert. Munka mellett viszont szerintem eselytelen a tanrendet nezegetve.
2016. nov. 24. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát igen a munka az egyetem mellett kizárt. Örülsz ha élni lesz erőd az egyetem alatt. A másik meg az hogy az első két évben reggeltől estig órák vannak. Van hogy reggel nyolctól este nyolcig.
2016. nov. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!