Gyógyszerésztan hallgatók! (Semmelweis) Nektek mi a véleményetek?
Gyógyszertári asszisztens vagyok, de rájöttem,hogy ennél többet szeretnék. Sosem volt erősségem a kémia, világ életemben 3-as voltam belőle. A biológiával egyáltalán nincsen problémám, mindig szépen muzsikáltam belőle(ez volt a választott tárgyam 3 évvel ezelőtt az érettségin). Mennyire nehéz felkészülni emelt szintű kémia érettségire magántanárral?
Meg van a motivációm a tanulásra, akarom is csinálni és szeretem is csinálni, de többet akarok ennél. Van gyógyszerész ismerősöm aki ugyan így kezdte,hogy először asszisztens volt, majd elment egyetemre(mind ezt egy gyerek mellett, egyedülálló szülőként)
Nagyon őszinte válaszokat várok tőletek!
Szerintetek mennyi az esélye a bejutásomnak, és a bennmaradásomnak? Milyen tantárgyaitok vannak jelenleg, és mennyire nehéz átvergődni a vizsgákon? Sok lemondással jár az élet más területein?
Csak akkor vágnék bele ebbe az egészbe (akár önköltségesre, akár államira vesznek fel), ha látok rá egy csekélyke esélyt ,hogy akár sikerülhet is végig menni ezen az egész úton. Őszintén szólva, nagyon szeretném(nyomós okom van rá,hogy akarjam), de lehet,hogy le kell mondanom róla.
Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!