Pécsi Tudományegyetem vagy Semmelweis Egyetem?
Figyelt kérdés
A továbbtanulásomhoz lenne szükséges. A jövőben orvos (egészen pontosan sebész) szeretnék lenni, és tapasztalatok érdekelnének. Melyik a jobb egyetem, milyen a közösség? A válaszokat előre is köszönöm! :)2016. márc. 24. 20:18
2/5 anonim válasza:
Mindenki főképpen a saját egyetméhez ért... Én nem bántam meg hogy a SOTE-ra jöttem. A jövőd szempontjából szerintem egyáltalán nem a közösség a fontos, de nincs panaszom a közösségre...
3/5 anonim válasza:
orvosban a sote. ha kidobnak, akkor jó lesz a pécsi is :D
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2016. márc. 24. 21:47
5/5 anonim válasza:
Az oktatás színvonala mindegyik magyar egyetemen kb. azonos. Azt érdemes választani, amelyik közelebb van.
A SOTE talán picivel könnyebb, illetve a QS university rankings és az EECA felmérése alapján a pécsi diploma a leendő munkáltatók körében picit elismertebb, de a különbségek nem számottevők. A közösség is talán Pécsen jobb egy picivel.
3-asnak: Aki a SOTE-ról kibukik, az Pécsen sem fog tudni maradandót alkotni ugyanazzal a teljesítménnyel (bár fordítva sem nagyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!